Fiul Corinei Bud a împlinit 13 ani. Robin îi seamănă leit mamei sale

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Corina Bud (41 de ani) a dezvăluit că fiul ei, Robin, a împlinit 13 ani. „Să fii adolescent e grozav! 😜 La mulți ani, campionului meu, celui mai cool și amuzant adolescent, Robin Bud! 🤩🎉🎈❤️ Bucură-te de aventura care te așteaptă! 😉 Te iubesc până la lună și înapoi! 💫”, a scris solista, în dreptul unei imagini cu ea și Robin.

Fiul Corinei Bud a împlinit 13 ani. Robin îi seamănă leit mamei sale

„Robin este un mare baschetbalist și sunt cea mai mândră. Este cel mai sănătos lucru pe care îl poate face un copil. Eu îmi doresc ce își dorește și el. Îl susțin cu mare drag. Îl sfătuiesc. Eu mi-am dorit de mică să fiu cântăreață și actriță și uite că asta fac”, mai spunea solista în urmă cu câțiva ani, potrivit Libertatea.

„Din nefericire, nu toți facem ceea ce ne dorim în viață. Îl îndrum pe fiul meu să facă ceea ce îi place. Are foarte multe activități. (…) Dintotdeauna mi-au plăcut copiii. Cine nu își dorește un copil? E un lucru minunat. Întotdeauna mi-am dorit doi copii. Și Robin își dorește un frățior sau o surioară”, a încheiat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Corina Bud, siluetă impecabilă la aproape 41 de ani: „Frumoase proporții!”

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani. În 2017, solista a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a se separa. În momentul în care și-a cunoscut fostul partener, Corina avea doar 16 ani, mărturisind în urmă cu mai mulți ani că fostul ei soț a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

Corina și Nelu au fost extrem de discreți în privința vieții lor personale, în timpul celor mai multe dintre interviuri, artista punând accent pe carieră și nu pe viața ei personală. După separarea de Nelu, cântăreața nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat.

Cariera artistei în muzică a debutat în anul 2004 cu albumul „Noi Doi”, produs de Marius Moga (39 de ani). Piesa cu același nume a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter