Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 septembrie 2021, 15:54

Recent, în mediul online, Madonna a publicat trei fotografii în care este surprinsă în lenjerie intimă. În descrierea imaginilor, artista a scris: „Iar acum, pentru un moment de reflecție asupra sinelui … Madam X”. Madam X este denumirea celui de-al 11-lea turneu susținut de solistă, în cinstea albumului cu același nume.

Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Fotografiile au peste 1 milion de aprecieri și aproape 30 de mii de comentarii. Părerile sunt împărțite. Unii apreciază îndrăzneală și dezinvoltura solistei, în timp ce alții o critică dur. „Madonna fiind Madonna; Wow, superbă; ZEIȚĂ; Arăți atât de bine”, au scris unii urmăritori.

„Când cineva simte nevoia să pozeze așa la 63 de ani… are probleme serioase; Comportă-te adecvat vârstei tale… te rog; Uite, nimeni nu vrea să te vadă îmbrăcată așa. Arată puțin respect de sine și pune niște haine pe tine;

Arăți bine, dar n-ai pic de clasă. Nu sunt puritan. Arată-ne partea ta sexy cu clasă. Poți avea în continuare stil. Știm că ai un fizic frumos, nu trebuie să te dezbraci”, au criticat alții.

În decembrie 2020, Madonna s-a tatuat pentru prima dată. Cântăreața și-a tatuat pe încheietura mâinii stângi literele „L R D M S E”, inițialele numelor copiilor ei. Madonna este mama a șase copii.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 1996, odată cu venirea pe lume a fiicei sale Lourdes „Lola”, pe care o are alături de fostul ei iubit, antrenorul de fitness Carlos Leon (54 de ani).

Patru ani mai târziu, în august 2000, Madonna dă naștere unui fiu, Rocco, unicul ei copil cu al doilea soț, producătorul și omul de afaceri Guy Ritchie.

În 2006, 2009 și 2017 îi adoptă pe David, Mercy și pe gemenele Esther și Stella. „Sunt profund recunoscătoare tuturor celor din Malawi care m-au ajutat să adopt și rog mass-media să ne respecte intimitatea”, scria artista în 2017.

„Mulțumesc și prietenilor, familiei și echipei mele pentru susținere și iubire!” Nu este prima dată când solista publică imagini alături de toți copiii ei, însă în cele mai multe dintre fotografiile ei de pe Instagram apar mezinele, Esther și Stella.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter