Controverse pe platourile de filmare ale serialului Bridgerton, creat de Netflix. Actorii au acuzat probleme de sănătate din cauza costumelor

De Oana Savin, pe

Vedetele serialului Bridgerton creat de Netflix au acuzat mai multe probleme de sănătate din cauza costumelor de epocă. Astfel, actorilor li se va permite să poarte propria lenjerie intimă.

Unul dintre marile probleme îl reprezintă corsetul, care este restrictiv și dureros.

Producătorii serialului Bridgerton renunță la corsete

Producătorii serialului Bridgerton au anunțat distribuția că nu li se va mai cere să poarte corsete, după ce au apărut mai multe plângeri privind apariția unor probleme de sănătate din cauza purtării acestora pe platourile de filmare, ore în șir.

„Au existat îngrijorări privind sănătatea și siguranța femeilor întrucât acestea sunt obligate să poarte corsetele mai multe săptămâni la rând. Mai multe actrițe s-au plâns de vânătăi și probleme cu respirația”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Aceștia au remarcat că nu este în regulă să promovezi o talie strânsă și standarde corporale potențial nerealiste prin utilizarea unui corset.

„Este posibil să fi reflectat vremea, dar radiodifuzorii și streamerii vor să fie văzuți ca progresiști. Este un moment important în istoria dramelor de epocă”, a mai spus sursa citată.

Citește și: „Bridgerton”, sezonul doi: triunghiurile amoroase nu au fost nicicând mai irezistibile

Citește și: EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon

Citește și: EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon

Citește și: Netflix face un spin-off serialului Bridgerton și dezvăluie modificările din sezonul 3

Simone Ashley, despre provocările garderobei de epocă

Simone Ashley, actrița care o interpretează pe Kate Sharma în sezonul doi al serialului Bridgerton, a vorbit despre provocările garderobei de epocă, după ce s-a alăturat distribuției.

Distribuția a revenit pe platourile de filmare, însă Simone a spus că anumite elemente ale serialului de epocă s-au dovedit a veni cu ajustări, în principal, garderoba împodobită.

Descriind corsetele ca fiind „interesante”, Simone Ashley a declarat pentru Glamour că a avut nevoie de ajutorul echipei pentru a intra în costumele ei deoarece nu se putea încălța în timp ce purta acele elemente ale rochiei.

Problemele ei au devenit și mai mari după ce a mâncat.

„Am realizat că atunci când porți corset nu ai voie să mănânci. Îți schimbă corpul. Aveam o talie mai mică pe moment. În momentul în care îl dădeai jos, reveneai la trupul tău obișnuit”, a explicat actrița.

„Am suferit mult din cauza corsetului. Cred că mi-am rupt umărul la un moment dat”, a mai spus Simone Ashley.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu personajele serialului de epocă Bridgerton

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter