Connect-R, despre fosta soție, Misha: „E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Încă mai avem planuri împreună”

De Mădălina Manole, pe
Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, însă cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Maya, în vârstă de 4 ani.

Connect-R și Misha și-au petrecut de curând vacanța împreună ceea ce, pe mulți fani, i-a determinat să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat, mai ales că întotdeauna au vorbit foarte frumos unul despre celălalt. Connect-R, pe numele real Ștefan Mihalache, a vorbit sincer despre relația pe care o are cu Misha, fosta sa soție și mama fetiței sale, și a făcut niște dezvăluiri emoționante: „O să încerc să fiu tot timpul cea mai bună versiune a mea, dar dacă nu o să reușesc nu e niciun fel de problemă. Frumusețea unui om vine din interiorul lui, știu oameni care nu sunt atât de estetici, dar care sunt atât de plăcuți, atât de frumoși. Mă gândeam ca ar fi fost bine dacă ar fi existat sală pentru suflet.

Connect-R, despre fosta soție, Misha: „E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Încă mai avem planuri împreună”

Nu cred că mi-am ratat căsnicia…Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum e…timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie.  Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”– a mărturisit Connect-R în emisiunea „Răi da Buni”.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în anul 2014, însă au divorțat discret patru ani mai târziu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter