Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. Perechea se luptă în prezent în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas.

Gabi Bădălău și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de Bianca Drăgușanu. Ulterior aflării acestui lucru, Claudia a făcut o serie de declarații prin care i-a cerut fostului ei soț să semneze actele de divorț.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Claudia a insistat ca fostul ei soț să-și facă un test anti-drog la IML, test pe care Gabi Bădălău a fost, în cele din urmă, de acord să îl facă.

După încheierea discuției dintre Cătălin Măruță și artistă din platou, Gabi a intrat în direct prin apel telefonic pentru a răspunde declarațiilor fostei lui partenere de viață.

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă

„Eu îmi doresc educație și tot ce este mai bun pentru copiii noștri. Îmi doresc să se liniștească pentru că ne-am despărțit de doi ani de zile și o ține în circuri și în scandaluri. (…)

Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea. Sunt convins de lucrul ăsta. (…) Asta nu înseamnă că ea nu e o mamă cum trebuie”, a declarat Gabi Bădălău.

Din discuția avută cu solista, Cătălin a înțeles că aceasta și-ar dori să obțină custodia exclusivă a fiilor ei. Când l-a întrebat pe Gabi dacă și el vrea același lucru, bărbatul a spus că nu, că își dorește custodie comună.

În continuarea discuției, Gabi a notat din nou că va face analizele cerute de Claudia și că i le va oferi și lui Cătălin pentru a le prezenta publicului.

Claudia l-a mai acuzat pe Gabi și că de un an și jumătate nu ar mai avea carnet de conducere, dar că încă șofează, lucru care simte că îi pune copiii în pericol.

Bărbatul a negat acuzațiile. „Poate o să îi fac o plângere. (…) Am permis, conduc”, a mai spus. Întrebat de Cătălin dacă se află în Dubai cu Bianca Drăgușanu, Gabi a răspuns: „În Dubai cred că este jumătate de București”.

Anterior însă, pentru Spynews, Gabi a declarat: „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău ar fi petrecut sărbătorile cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău

Ioana Dichiseanu, despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este un luptător”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter