Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experții în limbajul corporal

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 04 ianuarie 2019, 15:49

Familia Regală a Marii Britanii a participat, marți, la slujba de Crăciun de la catedrala Norfolk, iar cu această ocazie experții în limbajul corporal au analizat comportamentul lui Meghan și Kate. Iată ce au dezvăluit aceștia!

Prințul William, împreună cu soția lui, Kate Middleton, precum și Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la slujba de Crăciun de la catedrala Norfolk. În ciudat zvonurilor apărute în presa de scandal din Marea Britanie, Meghan și Kate au părut că se înțeleg destul de bine, scrie Mirror.

Specialiștii sunt de părere că Meghan și Kate au muncit din greu pentru a-și arăta prietenia

Cu toate acestea, experții în limbajul corporal sunt de altă părere. Specialiștii spun că Meghan și Kate au muncit din greu pentru a-și arăta prietenia în ziua de Crăciun, potrvit Daily Mail.

Meghan si Kate

Kate Middleton (36 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au zâmbit și au glumit alături de soții lor, dar experții au spus că totul a fost „pus în scenă”, după ce Regina și Prințul Charles le-au transmis că nu acceptă un conflict în familie.

Potrivit expertului Judi James, indiferent de modul în care se comportă cele două în spatele ușilor regale, a existat un efort pentru a arăta publicului că sunt de fapt o familie unită: „Îmi amintește de limbajul politicienilor. S-au comportat la fel ca aceștia când merg alături de alți șefi de stat și doresc să transmită semnale privind relații de prietenie și unitate.”

Kate si Meghan

Limbajul trupului lor a vorbit despre ce simt cu adevărat cele două femei: „Ele merg pe jos la pas și se poate vedea o oglindire care sugerează că lucrurile nu sunt tocmai naturale. Kate are mâna stângă ridicată în același timp cu Meghan, ambele gesticulează într-un mod prea congruent pentru a arăta că au o conversație. Totul pare interpretat, probabil și-au dorit prea mult”, a specificat James.

Experții sunt de părere că Ducesa de Cambridge pare puțin amuzată de ceea ce s-a întâmplat

De asemenea, experții sunt de părere că Ducesa de Cambridge purta un zâmbet „suprimat”: „Gura lui Kate pare a fi într-o poziție destul de suprimată. În mod normal, Kate poartă un zâmbet clasic perfect. Aici, pare puțin amuzată de ceea de ce întâmplă. E ca și când ar vedea o glumă în această rutină de prietenie”.

Kate Middleton

De asemenea, experții sunt de părere că privirile celor doi prinți au fost absente și păreau că purtau zâmbete fixe de-a lungul lor, diferit de comportamentul lor obișnuit, relaxat: „Kate devine mult mai puternică în familia regală, pe măsură ce regina îmbătrânește. Ea are un grad de dominare prin faptul că se îndepărtează de William în aceste imagini, în timp ce anul trecut se ținea de mâna soțului ei. În acest an, a creat un spațiu între ea și William, astfel încât să se poată apropia de Meghan. A preluat rolul diplomatic aici. Dimpotrivă, însă, Meghan se agață foarte multe de brațul lui Harry”.

 

Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experții în limbajul corporal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter