Codin Maticiuc, diagnosticat cu noul coronavirus: „Deocamdată este cea mai ușoară răceală”

De Unica.ro, pe

Codin Maticiuc a anunțat sâmbătă, 31 octombrie, într-o postare pe Facebook, că este infectat cu noul coronavirus. „Am covid19. Nu, nu este o glumă macabră de Valentine’s Day.

Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta”, a început.

Codin nu știe de unde a contractat virusul, mai ales că, în tot acest timp, a avut grijă pe cât posibil să se protejeze.

„Anunțul public îl fac astăzi [31 octombrie], după finala Masked Singer România, pentru că nici eu, nici Pro TV-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare pe care le-am înregistrat aseară să fie puse de concurență pe seama unui „stunt de PR” sau ceva de genul.

Știu, suntem paranoici, dar suflatul în iaurt a devenit sport național”, a mai scris actorul.

Codin Maticiuc, diagnosticat cu noul coronavirus: „Deocamdată este cea mai ușoară răceală”

„Cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau că noi nu am fost norocoși.

Am fost, slavă Domnului. Protejați-vă cât puteți. Purtați mască. (…) Încercați să amânați cât puteți momentul contractării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă”, a scris și pe Instagram.

Recent, Codin a mai dezvăluit în online că nu este de acord cu purtarea măștii în aer liber, în condițiile în care nu se află într-o mulțime de oameni, și nici cu închiderea restaurantelor în timpul în care există companii aeriene care nu cer testarea pentru coronavirus.

La final, Codin cere guvernanților „mai mult curaj”. „Termin secția de hematologie pediatrică și cred că voi continua tot la etajul 7 de la Fundeni, secția nefrologie pediatrică.

Și cândva, când voi termina la Fundeni, cred că dau o fugă la Craiova, să văd ce pot face și acolo la oncologie.” Dacă vreți să ajutați, informațiile sunt disponibile pe contul de Facebook al actorului.

Foto: Instagram

Citește și:

Megan Fox, atac dur la adresa fostului soț. Ce a deranjat-o pe actriță?

Vloggerița Ruxi a avut coronavirus: „Nu mi-am pierdut gustul și mirosul”

George Burcea: „Andreea Bălan a fost sfătuită să spună că sunt violent și dependent de droguri pentru custodia copiilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter