Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicolas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea.

Recent, fiul cel mic al fostului cuplu a împlinit 4 ani. Cu ocazia aniversării, Claudia și Gabi au petrecut mai mult timp împreună. În plus, fosta pereche se află în prezent la munte, la Predeal.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici. Gabi a venit la munte și l-am sărbătorit împreună pe cel mic. Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte.

La un moment dat trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor. A fost invitat”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru Antena Stars, relatează Spynews.

„Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Am respectat toate dorințele lui. Nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor.

Acum nici de prietenie nu e cazul. Încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta, doar cei mici mă interesează, educația lor. O fac pentru copiii noștri!”, a adăugat.

„Lăsăm ca lucrurile să se așeze și eu îmi văd în continuarea de creșterea copiilor. [Îl] las pe Dumnezeu să hotărască pentru noi [dacă vom fi prieteni]!

Soț și soție, din punctul mereu de vedere, nu! Eu mi-am dorit să rămânem cei mai buni prieteni, tocmai de când am cerut divorțul amiabil. Poate după divorț, habar n-am, ar trebui să semnalizeze acest lucru”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter