Cum se menține Cristina Ich în formă

De Unica.ro, pe

Cristina Ich (35 de ani) are un fizic armonios și o siluetă suplă, rezultatul unei atenții deosebite acordate îngrijirii corpului. Modelul rareori gătește, însă este atentă la cantitatea de mâncare consumată, fără a-și refuza nimic.

Cum se menține Cristina Ich în formă

Deși în 2016 declara că mânca „foarte mult fast-food” și că nu se putea „abține de la nimic în afară de brânză”, care nu îi place, în prezent, modelul optează pentru alternative mai sănătoase, peștele fiind, spre exemplu, un aliment care nu-i lipsește din dietă.

Tot în 2016 declara că făcea „foarte multă mișcare” și „multe tratamente”. Mult mai recent, modelul a dezvăluit că nu are timp de sală.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar la corp nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a declarat Cristina Ich, pentru Playtech.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă (38 de ani). Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru Pițurcă, în vârstă de 2 ani. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Cristina și Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. „Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ich în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a completat modelul atunci.

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil”.

„După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter