Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 11:28
Gabriela Cristea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, prin urmare va intra în concediu de maternitate și va trebui să renunțe la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", pe care o prezintă la postul de televiziune Antena Stars. 

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, mai are aproximativ o lună până naște, iar în locul său, la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, va veni actrița Bianca Sârbu, cea care în trecut a prezentat, alături de Cristi Brancu, emisiunea Agentia VIP, relatează spynews.

Bianca sarbu

Gabriela Cristea nu vrea să mai forțeze nota după ce ieri a fost nevoită să părăsească de urgență emisiunea pentru că s-a simțit rău. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a mers la spital, pentru control și a primit recomandarea de a sta acasă: „Sunt bine, staţi liniştiţi. Nu m-am simţit confortabil. Medicul mi-a spus că orice chestie ieşită din comun trebuie verificată. Atât eu cât şi bebeluşul trebuie să fim în ordine. Am simţit că ceva nu este cum ar trebui să fie. Am zis să mergem la spital să vedem despre ce e vorba. Încercăm să ne relaxăm. Eu sper ca totul să fie bine. Mă simt bine, în sensul că am avut nişte mici contracţii şi n-a vrea să am surprize. Nu pot să spun nimic până nu fac un control. E ok că am venit la doctor. Am avut nişte contracţii false, dar am recomandarea să mă duc acasă şi nu am voie să stau în picioare. Dacă vreţi vă invit pe la mine să mai vorbim”, – a transmis Gabriela Cristea.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter