Cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) și-au rupt logodna în aprilie 2021. Fostul cuplu se logodise în martie 2019. „Am realizat că funcționăm mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare”, au declarat.

„Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune”, au continuat. Au încheiat declarația menționând că „își doresc numai binele atât unul altuia, cât și copiilor fiecăruia”.

Jennifer are o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), din fostul mariaj cu artistul Marc Anthony (51 de ani). La rândul său, Alex are două fiice, Natasha (16 ani) și Ella (12 ani), din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis (48 de ani).

„Din respect pentru ei [copiii lor]”, au continuat, „singurul lucru pe care-l mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri și cuvinte de susținere”.

Cine o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez

Jennifer este înconjurată de familie după despărțirea de Alex. O sursă a declarat în exclusivitate pentru People că actrița încă filmează producția Shotgun Wedding în Republica Dominicană.

În zilele de după despărțirea de fostul sportiv, Jennifer a fost consolată de fostul ei soț, Marc, și de gemenii lor, a mai explicat sursa. „Jennifer se simte bine. Încă filmează în Republica Dominicană. Copiii au vizitat-o. Ei o fac cea mai fericită”, a continuat.

Citește și:

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

„Jennifer și Marc au o relație grozavă. Să-l aibă pe el aproape în timpul filmărilor într-o altă țară a fost foarte reconfortant pentru Jennifer”, a încheiat sursa. Potrivit presei americane, Jennifer și Alex s-au despărțit pentru că actrița nu mai avea încredere în el.

De-a lungul relației lor, care a început în februarie 2017, s-a zvonit de mai multe ori că Alex a înșelat-o. „A fost destul de nefericită și nu credea că este în interesul ei să rămână cu Alex”, mai spunea o prietenă de-a artistei.

La începutul anului 2021, vedeta de reality-show Madison LeCroy a declarat pentru Page Six că ea și Alex au „vorbit la telefon la întâmplare” anul trecut. „Niciodată nu și-a înșelat fizic logodnica cu mine”, a mai spus. În aceeași lună, o sursă apropiată fostului sportiv a declarat că „Alex nu o cunoaște” și că „nu s-au întâlnit niciodată”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter