Marc Anthony, tată pentru a șaptea oară. Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată

De Oana Dinu, pe

Marc Anthony va deveni din nou tată. Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată cu primul copil al cuplului. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare, la câteva săptămâni după ce s-au căsătorit.

Marc Anthony (54 de ani) și Nadia Ferreira (23 de ani) așteaptă primul lor copil împreună. Cei doi au dat marea veste în mediul online, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Anunțul vine la doar câteva săptămâni după ce aceștia s-au căsătorit.

Cum au anunțat Marc Anthony și Nadia Ferreira că așteaptă un copil

Marc Anthony și Nadia Ferreira, cea de-a patra lui soție, au împărtășit cu fanii o fotografie cu burtica de gravidă peste care și-au unit mâinile. Cuplul nu a dat alte detalii despre sarcină.

„Cel mai frumos cadou de Valentine’s Day pe care l-am primit vreodată! Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare în viețile noastre!”, au scris cei doi în dreptul imaginii pe care au distribuit-o concomitent pe conturile lor de Instagram.

Anunțul sarcinii a fost făcut la doar două săptămâni după ce s-au căsătorit, într-o ceremonie fastuoasă la Miami, pe 28 ianuarie, la care au participat multe vedete de la Hollywood.

Citește și: Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira. Mireasa este mai mică decât artistul cu 31 de ani

Marc Anthony are șase copii, cu trei femei

Marc Anthony a mai fost căsătorit de trei ori și are șase copii. Cea mai mare dintre frați este Arianna Muñiz, în vârstă de 29 de ani. Mama tinerei este Debbie Rosado. Cuplul a adoptat și un fiu, Chase Muñiz.

Prima soție a artistului a fost câștigătoarea Miss Univers Dayanara Torres. Aceștia au împreună doi copii: Cristian Marcus Muñiz, în vârstă de 22 de ani, și Ryan Adrian Muñiz, în vârstă de 19 ani.

În 2004, Marc Anthony s-a căsătorit cu starul pop Jennifer Lopez. În 2008 au venit pe lume gemenii lor, Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz.

Citește și: Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

În 2014, cântărețul s-a căsătorit cu modelul venezuelean Shannon De Lima, dar povestea lor de dragoste nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit în 2016, iar divorțul lor a fost finalizat în 2017.

În februarie anul trecut, au apărut primele zvonuri cu privire la relația dintre artist și Nadia Ferreira, Miss Univers Paraguay 2021. Cuplul și-a anunțat logodna în mai anul trecut și s-au căsătorit la Miami, la Muzeul de Artă Pérez, pe data de 28 ianuarie 2023.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter