Cine i-a fost alături Eugeniei Șerban în cele mai grele perioade din viața ei?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 04 noiembrie 2020, 15:49

După un control de rutină, într-o zi aparent normală, actrița Eugenia Șerban a aflat că are cancer. Două tipuri – cancer mamar și cancer genital.

Primele două-trei săptămâni după aflarea diagnosticului, actrița spune că au fost „cumplite”.

„Zi lumină, 24 din 24, și noaptea în somn nu te gândești decât la moarte. Și ce va urma, cât va fi, cum va fi”, declara actrița, în urmă cu ceva timp.

Cine i-a fost alături Eugeniei Șerban în cele mai grele perioade din viața ei?

Recent, invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, actrița a vorbit despre cine i-a fost alături în cele mai grele perioade din viața ei.

„Sunt foarte bine. (…) M-am operat o singură dată de cancer, într-adevăr de două. S-a întâmplat anul trecut în august. Am mai avut niște operații ușoare de făcut între timp.

Sau, mă rog, ușoare pentru mine, față de ce a fost. Sunt perfectă, întreagă, bine, sunt sănătoasă. Dacă aș și juca în perioada asta ar fi și mai bine”, a început actrița.

„Când ți se întâmplă [să te îmbolnăvești], găsești putere în tine, mai ales când iubești viața și eu iubesc viața”, a mai spus.

Eugenia Șerban este mama unui fiu, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani. Tânărul locuiește în prezent cu iubita lui. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 8 ani.

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut.

Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…)

Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape, dar ei stau amândoi. La mine vin pentru că trebuie să-și ia mâncărica făcută de mama.”

Întrebată de Adela cine i-a mai fost alături, actrița a continuat: „În primul rând familia, mama, surorile. Prietenii apropiați, o parte dintre ei. O parte au revenit când au văzut că m-am făcut bine”.

Despre tratamentele îndurate, Eugenia Șerban a mai spus: „În funcție de cancer, citostaticele sunt diferite. După o ședință, cam o săptămână îți este rău. Cam la trei săptămâni erau ședințele la mine.

Prima este cea mai complicată pentru că nu te aștepți să-ți fie atât de rău. Pe urmă începi să te obișnuiești și cu răul. E greu. A fost greu și cu părul. Îți cad genele și sprâncenele și unghiile… Mi s-a spus mai târziu asta”.

Foto: Facebook

Citește și:

LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter