Cine este Virgil Șteblea, iubitul Adelinei Pestrițu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 februarie 2018, 16:55
După o despărțire discretă de Speak, artistul cu care a fost împreună aproape doi ani jumătate, Adelina Pestrițu iubește din nou, ba mai mult și-a schimbat radical viața, de la vestimentație și coafură și până la...statut. Noul iubit al Adelinei Pestrițu este Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu se iubește de aproape un an cu Virgil Șteblea, un burlac cunoscut în lumea high life-ului bucureștean după porecla Fucky, și care, se pare, a locuit mai mult prin Germania decât prin România, acolo având o afacere profitabilă.

Noul iubit al Adelinei, Virgil Șteblea, este plin de tatuaje și este cunoscut ca un mare seducător, dar se pare că vedeta a reușit să-l schimbe foarte mult, având în vedere că el a fost surprins de paparazzi în timp ce plimba câinele divei.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, zis Fucky, formeaza un cuplu fericit. Cei doi vor avea un copil, Adelina Pestrițu anunțând recent că este însărcinată

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, zis Fucky, formeaza un cuplu fericit. Cei doi vor avea un copil, Adelina Pestrițu anunțând recent că este însărcinată

 

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil Șteblea, vor avea un copil

Adelina Pestrițu tocmai a anunțat pe conturile sale de socializare că este însărcinată în trei luni și va avea un copil cu Virgil Șteblea, cu toate că nu au împlinit un an de când sunt împreună.

Anunțul a venit chiar în ziua în care Adelina împlinește 31 de ani și spune că este cel mai frumos dar pe care putea să-l primească. ”Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3”, a declarat Adelina. Ea a mai spus că speră să se descurce în rolul de mamă.

Se pare că Adelina își dorea de mult timp să aibă un copil. Este declarația făcută de Speak, fostul ei iubit. La vestea că vedeta TV este însărcinată, Speak a spus că se bucură foarte mult pentru ea. ”Mă bucur mult pentru ea,  ştiu că îşi dorea de foarte mult! Îi doresc multă sănătate şi să se bucure de familie!”, a spus cântărețul.

Relațiile Adelinei Pestrițu înainte de Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu și Speak au fost împreună timp de doi ani și jumătate, iar despărțirea lor a fost anunțată pe Facebook. Cei doi nu au vrut să vorbească despre motivele care au dus la despărțire.

Adelina a fost căsătorită cu Liviu Vârciu, ei având o relație plină de pasiune, cu multe certuri și împăcări. Căsnicia lor a fost scurtă, iar Adelina declara că nu îi pare rău că a ajuns în fața altarului cu Liviu pentru că l-a iubit foarte mult.

„O mare iubire, da. Am spus Da în faţa lui Dumnezeu din tot sufletul pentru că am simţit acea iubire prin toţi porii. Chiar dacă eram la o vârstă fragedă, mi-am asumat foarte mult rolul de soţie”, declara Adelina la scurt timp după divorț.

Citește și – Exclusiv. Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul siluetei sale: “Nu țin dietă, dar…”

Citește și – Exclusiv. Adelina Pestrițu dezvăluie secretul tenului său impecabil. Este vorba de o mască naturală

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter