Cine este și cum arată noul iubit al Doiniței Oancea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 august 2018, 17:37
Doinița Oancea, cunoscută publicului pentru rolul Minodorei din telenovela Inimă de țigan, dar și al Tanței din Fructul oprit, are o nouă relație de dragoste, iar acum a decis să o facă publică și să vorbească despre acest subiect.

Doinița Oancea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat de la despărțirea de Ionuț Ghenu, impresarul și actualul iubit al Lorei, însă acum a decis că este momentul să nu se mai ascundă și să facă publică frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește cu Adrian Călin.

Doinita Oancea si iubitul sau, Adrian Calin 1

Doinița Oancea și Adrian Călin sunt împreună de aproape doi ani, însă au preferat să țină totul doar pentru ei: „S-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic și chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar și mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveștile personale trebuie să rămână cât se poate de personale. Eu să știi că sunt fericită. Fericirea vine din lucruri foarte mici. Fericită eram și acum un an, doar că nu știa publicul că am eu neapărat un iubit”, – a dezvăluit Doinița Oancea, pentru Antena Stars.Doinita Oancea si iubitul sau, Adrian Calin 1

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au cunoscut în 2015, în timpul filmărilor de la show-ul „Super Trip”, de la ProTv și totul a evoluat dintr-o frumoasă prietenie într-o frumoasă poveste de dragoste: “După emisiune, am rămas în nişte relaţii care s-au transformat în timp. Am trecut de la prietenie, la relaţie. Suntem împreună” – a confirmat Doinița Oancea pentru Click.

Adrian Calin, iubitul Doinitei Oancea

Adrian Călin, iubitul Doiniței Oancea, este un artist plastic, absolvent al Universității Naționale de Artă.

Citește și – Alexia Eram și-a surprins părinții făcând dragoste. Andreea Esca, vizibil rușinată

Citește și – Roxana Nemeș este singură de la începutul anului: “Mie îmi plac bărbații deștepți”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter