Cine este și cum arată fostul soț al Irinei Rimes?

De Mădălina Manole, pe
Irina Rimes este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală, prin urmare nu mulți știu că artista din Republica Moldova este o femeie divorțată.

Irina Rimes, în vârstă de 27 de ani, a fost căsătorită cu Andi Bănică, un artist din Republica Moldova, însă în 2017, după doar 3 ani de mariaj, cei doi au ales să-și spună adio. Povestea lor de dragoste a început în țara natală și s-a continuat pentru scurt timp la București, unde cei doi se mutaseră pentru consolidarea carierei. Aceștia au rămas în relații bune după divorț, ba chiar sunt colegi la aceeași casă de discuri.

Cine este și cum arată fostul soț al Irinei Rimes?

Irina Rimes a punctat, în puținele interviuri în care a vorbit despre relațiile sale, că marea sa iubire a fost Andi, fostul său soț. Conform Antena Stars, căsnicia lor s-a încheiat din cauza infidelității artistului care se pare că ar fi înșelat-o cu o contabilă pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori: ”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. 

Cine este și cum arată fostul soț al Irinei Rimes?

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, – declara Andi Bănică într-un interviu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter