Cine este noul iubit al Irinei Rimes. S-au mutat împreună la Paris! FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 17:13

Anul 2021 a venit cu surpize plăcute pentru Irina Rimes (29 de ani). Artista este din nou îndrăgostită și a ales să se mute în Franța pentru a-și trăi acolo povestea de iubire. Cel care i-a picat cu tronc Irinei este un muzician francez, pe nume David Goldcher. Acum, Irina și David locuiesc împreună, cu chirie, într-un apartament cochet din Franța.

„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a spus artista într-un InstaStory.

Citeşte şi: Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

Anul trecut, Irina Rimes s-a confruntat cu o problemă serioasă de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor. Chiar în noaptea de Revelion, cântăreața a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Irina nu a dat detalii cu privire la diagnosticul primit atunci, dar a recunoscut că problema ei a fost de natură ginecologică.

„Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulțumesc pentru gândurile frumoase și susținere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut fi prezentă la concertul din Iași”, declara la momentul respectiv Irina, pentru Pro TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter