Cine a cerut divorțul, Marius Elisei sau Oana Roman?

De Unica.ro, pe

Luni, 15 ianuarie 2021, Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar după șapte ani de mariaj. Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Marius Elisei a dezvăluit cine a fost cel care a cerut divorțul. Fostul cuplu are împreună o fiică, Izabela, în vârstă de 6 ani.

Cine a cerut divorțul, Marius Elisei sau Oana Roman?

Din data de 17 decembrie a anului trecut, Marius locuiește singur. Întrebat de Cătălin Măruță cum au reacționat părinții lui după separarea dintre el și Oana, Marius a declarat: „Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales pentru că știu că am încercat de atâtea ori și de atâtea ori ziceam că divorțăm, că ne împăcăm.

Nici ei nu sunt liniștiți. Mă sună mama și tata mereu. Mă întreabă cum sunt, cum suntem, despre Oana. (…) Sunt afectați cum și eu la rândul meu sunt afectat. Doar că eu nu arăt și nu stau să plâng. La unii se manifestă altfel”.

Apoi, întrebat cine a luat decizia de a divorța, Marius a adăugat: „[A venit] din partea amândurora. Eu am spus, da. Și ea a fost de acord. Am zis: «Hai să divorțăm că poate e mult mai bine pentru amândoi».

Exact așa. Nu am zis: «Gata! De mâine divorțăm! Mergem în instanță, ne rupem capetele». Eu nu stau să fac pe victima. Dar asta a fost realitatea. Așa s-a întâmplat [să fiu singur după despărțire]”.

Ce spune Marius despre o posibilă împăcare?

„Probabil că e mult prea devreme acum să răspund concret la această întrebare. Timpul va decide în continuare ce se va întâmpla. Orice este posibil. Plus de asta, eu chiar îmi mai doresc și un copil.

Nu-mi doresc să o las pe Izabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mai spus Marius. Așadar, bărbatul își dorește, pare-se, să-și refacă viața.

Între el și Oana este o diferență de vârstă de 10 ani, însă Marius nu crede că vârsta a reprezentat o problemă în relația lor. „Diferența de vârstă, din punctul meu de vedere, nu a contat atât cât a existat dragoste și ne-am iubit”, a încheiat.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter