Cele cinci trucuri folosite de femeile din Familia Regală pentru a arăta perfect tot timpul

De Unica.ro, pe

Frumusețea este în ochii privitorului, însă majoritatea oamenilor vor fi de acord că femeile din Familia Regală au un șarm aparte, greu de ignorat.

Printre alte obligații și îndatoriri, femeile din Familia Regală au datoria de arătat tot timpul impecabil. Acest lucru înseamnă că ele nu pot avea luxul de a ieși din casă nearanjate atunci când au o zi în care simt că nu au energie pentru prea multe ritualuri de frumusețe.

Există mai multe trucuri de frumusețe folosite de femeile din Familia Regală, după cum arată Diva Hair. Dacă îți dorești să descoperi trucurile lor de frumusețe, citește în continuare!

Greutăți cusute la tiv

Femeile din Familia Regală sunt văzute adeseori în public purtând rochii din materiale subțiri, ușoare. Pentru zilele în care vântul bate mai puternic și se pot întâmpla „accidente”, ele aleg să poarte fuste sau rochii care au greutăți cusute la tiv. Există zvonuri care spun că acesta este trucul favorit al Reginei, ea având greutăți cusute în aproape toate ținutele, de la fuste văratice până la paltoane de iarnă.

Lenjerie antistatică

Un alt truc util pentru zilele în care vântul bate puternic este lenjeria antistatică. Acest tip de lenjerie previne ridicare rochiilor sau fustelor când bate o rafală de vânt. Ținutele ajung să stea fixate pe corp, iar purtătoarele lor nu trebuie să își facă griji cu privire la momente stânjenitoare.

Citește și: De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta: „Meghan Markle n-are acest avantaj!”

Citește și: David Beckham, în pielea goală într-o reclamă de Crăciun. Clipul are peste 13 milioane de vizualizări

Citește și: Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

Citește și: Actorul Chris Noth, celebrul Mr. Big din “Sex and The City”, acuzat de viol de două femei

Pantofi cu un număr mai mare

Poate pare un truc neașteptat, dar pantofii cu un număr mai mare sunt unul dintre cele mai des întâlnite trucuri în rândul femeilor din Familia Regală. Meghan Markle ar fi furat acest truc de la colegele ei de platou, din vremea când lucra la Hollywood, multe vedete alegând să poarte pantofi cu toc mare pentru perioadele când știu că vor sta mult timp pe tocuri și vor să evite leziunile.

Plasturi adezivi pentru pantofi

Protocolul regal prevede că femeile nu pot ieși în public cu picioarele dezgolite. Astfel, ele trebuie să poarte dresuri tot timpul la evenimente oficiale. Însă combinația de dresuri de nailon și pantofi cu toc nu este mereu una fericită. Pentru a preveni alunecarea pantofilor din picioare, Kate Middleton folosește plasturi adezivi și dresuri antiderapante.

Plasă de păr

Coafura perfectă poate fi ușor distrusă de condițiile meteo nefavorabile. Astfel, pentru a păstra starea coafurii pe tot parcursul zilei, Kate Middleton apelează la plase de păr. Acestea sunt adeseori în culoarea părului ei, pentru a fi mai ușor de ascuns și mai dificil de observat de la distanță.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter