Chris Pratt și Anna Faris au divorțat, dar trebuie să locuiască la cel mult 8 kilometri distanță

De Oana Savin, pe
Chris Pratt și Anna Faris au divorțat, însă trebuie să locuiască la cel mult opt kilometri distanță, potrivit documentelor de separare. Se pare că cei doi au decis să fie aproape unul de celălalt de dragul fiului lor, Jack, în vârstă de 6 ani.

Documentele arată că Pratt și Faris trebuie să locuiască la maximum opt kilometri distanță până ce copilul va termina clasa a șasea, adică până la vârsta de 11-12 ani. Asta înseamnă că cei doi sunt nevoiți să rămână aproape timp de cinci ani.

Dacă vreunul este nevoit să se mute mai departe trebuie să specifice în scris motivele. De asemenea, dacă Chris sau Anna vor dori să iasă din țară cu Jack trebuie să anunțe cu 30 de zile înainte.

Starurile de la Hollywood au fost căsătorite timp de opt ani până când s-au despărțit în luna august 2017, citând diferențe ireconciliabile. Divorțul lor a devenit oficial în octombrie 2018.

Fostul cuplu a decis să nu apeleze la o înțelegere strictă pentru custodia copilului și, în schimb, să aibă un program flexibil pentru a fi în concordanță cu programul lor de lucru imprevizibil.

Anna Farris (41 ani) și Chris Pratt (38 ani), care au avut cel mai amiabil divorț de la Hollywood din ultimii ani, au căzut de acord să împartă custodia legală și fizică a băiatului lor.

Mai mult, cei doi sunt prieteni atât de buni încât au ieșit în oraș împreună cu actualii lor parteneri, Katherine Schwarzenegger și Michael Barrett și cu fiul lor Jack.

Citește și: Selena Gomez a părăsit centrul de psihiatrie: „Se simte revigorată”

Citește și: Teri Hatcher, desfigurată din cauza operațiilor estetice FOTO

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter