Chris Martin s-a simțit „complet inutil” după despărțirea de Gwyneth Paltrow

De Oana Savin, pe
Chris Martin a recunoscut că a fost o „epavă” după ce s-a despărțit de Gwyneth Paltrow în anul 2014, după o căsnicie ce a durat 10 ani.

Solistul Coldplay a suferit după ce el și Paltrow, care sunt părinții a doi copii – Apple (14 ani) și Moses (12 ani) – au anunțat că se despart, iar colegii săi de trupă s-au temut pentru sănătatea sa.

Martin a dezvăluit în cadrul filmului documentar „Coldplay: A Head Full of Dreams”, că în timpul turneului pentru promovarea albumului „Mylo Xyloto” s-a simțit „complet inutil” și că nu înseamna „nimic pentru nimeni”.

Mă gândeam, sunt o epavă, serios, deoarece nu mă pot bucura de lucrurile grozave din jurul meu. Atunci, desigur, am trecut prin despărțirea de Gwyneth. Nu voi jeli niciodată, sunt recunoscător pentru tot, dar a fost destul de dificil”, a povestit artistul în vârstă de 41 de ani.

Membrii Coldplay, îngrijorați pentru Chris Martin

Colegii lui de trupă, Jonny Buckland, Guy Berryman și Will Champion, împreună cu fostul lor manager, Phil Harvey, au fost îngrijorați pentru prietenul lor.

Mintea te poate concude către cel mai îngrozitor scenariu. Am fost îngrijorat pentru el într-atât încât eram bucuros să primesc un mesaj dimineața să știu că este ok”, a declarat Phil Harvey.

Atât Chris cât și Gwyneth și-au continuat viețile, iar Martin are o relație, în prezent, cu actrița Dakota Johnson, în vârstă de 29 de ani.

Pe de altă parte, Gwyneth (46 ani), s-a măritat în luna septembrie cu regizorul de televiziune Brad Falchuk.

Citește și: Kim Kardashian, evacuată după ce un incendiu a izbucnit în Calabasas

Citește și: Nepoata lui Ferruccio Lamborghini s-a logodit cu un DJ celebru

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter