Chris Martin a compus o odă dedicată pasiunii lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurți

De Oana Savin, pe
Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a observat pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii tip cargo și a decis să compună o odă în acest sens. El a și interpretat-o, în cadrul unui eveniment organizat de fundația actorului.

Trupa Coldplay a fost chemată să susțină un recital la o gală organizată de fundația „Leonardo DiCaprio Fpundation”, ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în California, notează Huffington Post.

Înainte de recital, Martin a urcat pe scenă unde a interpretat oda închinată pantalonilor scurți ai lui DiCaprio, pe care actorul îi poartă de peste 20 de ani.

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Îl studiez îndeaproape de cinci-şase ani şi ce mi-a devenit clar a fost incredibilul său angajament faţă de industria pantalonilor scurţi cargo. Ăsta e un tip, a văzut pantalonii scurţi cargo şi şi-a spus: «Îi voi salva de la dispariţie. Ar fi trebuit să dispară din modă în urmă cu 25 de ani. Personal, voi finanţa această, să spunem, renaştere a pantalonilor scurţi cargo»„, a spus Chris Martin.

 

View this post on Instagram

 

😂

A post shared by Īß (@missy_ib) on

Imediat după discurs, artistul a interpretat mult așteptata odă:

Bună, sunt Leo. Ce mai faceţi?/ E o latură tristă a mea pe care vreau să o arăt/ În toate filmele mele sunt starul, vă jur/ Dar ei nu mă lasă să port ceea ce vreau să port/ Vedeţi voi, am o ţinută despre care cred că este în regulă/ Atât de mult cred asta încât o port mereu/ Veţi găsi o sută de perechi pe raftul meu/ Aşa că spuneţi regizorului că îmi aleg singur hainele/ Pantalonii mei scurţi cargo, pantalonii mei scurţi cargo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Īß (@missy_ib) on

Mai mult, Martin a precizat în timpul piesei că eroul din „Titanic~ ar fi supravieţuit aisbergului dacă ar fi purtat pantaloni scurţi.

Citește și: Îl știi din Beverly Hills, dar acum este de nerecunoscut. Cum arată Luke Perry la 51 de ani

Gala caritabilă a strâns 15 milioane de dolari pentru fundația lui Leonardo, care este și mesager al păcii pentru ONU. De foarte mulți ani, actorul susține cauza ecologistă, iar în anul 1998, fundația sa a donat peste 80 milioane dolari pentru campanii dedicate mediului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter