Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid formează un cuplu? Cum au fost surprinși cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 11:48

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au ajuns în atenția presei internaționale după ce paparazzi i-au fotografiat în ipostaze surprinzătoare. Cei doi au fost văzuți la o petrecere din New York.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid formează un cuplu? Cum au fost surprinși cei doi Încearcă să se cunoască mai bine”

Leonardo Di Caprio (47 de ani) și Gigi Hadid (27 de ani) ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au fost surprinși extrem de apropiați la o petrecere exclusivistă organizată de prieteni ai actorului. Evenimentul a avut loc în localul Casa Cipriani din cartierul Soho, New York, SUA.

În imaginile surprinse de paparazzi, cele două staruri stau foarte aproape și încearcă să discute în mijlocul petrecerii zgomotoase. Pe lângă șoaptele la ureche și câteva atingeri intime, zvonurile că cei doi ar fi ceva mai mult decât prieteni au fost confirmate și de surse din anturajul lor.

Gigi Hadid ar fi prima iubită a lui Leonardo DiCaprio mai în vârstă de 25 de ani și de asemenea, prima iubită care este mamă.

Citește și: Medicii britanici vorbesc despre afecțiunea Regelui Charles al III-lea. De ce are mereu mâinile umflate și roșii

Kate Middleton a povestit cum a reacționat fiul ei cel mic, Prințul Louis, când a aflat de moartea Reginei

Prințul Harry o apără pe Camilla: „Nu este o mamă vitregă diabolică”

Sicriul reginei Elisabeta a II-a, pregătit de acum 30 de ani. Din ce este făcut

„Încearcă să se cunoască mai bine”

Chiar dacă au ieșit împreună de mai multe ori, aceștia nu se grăbesc să înceapă o poveste de dragoste în plus, ies și cu alte persoane, nu au „exclusivitate”. 

(n.red – Leonardo Dicaprio) nu e genul care să sară dintr-o relație în alta. Ia lucrurile încet, a spus o sursă, potrivit tabloidului britanic DailyMail, care a publicat și imaginile cu cei doi.

Și o sursă din apropierea modelului a susținut că „niciunul dintre ei nu își dorește o relație” momentan și se văd mai mult pe la petreceri.

Au fost văzuți petrecându-și timpul cu diverse grupuri de oameni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire (n.red – despărțirea dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone). De atunci, el a ieșit cu prietenii și familia, a declarat o altă sursă pentru revista People.

Starul de la Hollywood și Camila Morrone s-au despărțit vara aceasta, după o relație de patru ani.

Și Gigi Hadid s-a despărțit în 2021 de Zayn Malik, după o relație de șapte ani și la un an după ce s-a născut fetița lor, Khai.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter