Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut în noul său rol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 decembrie 2021, 17:02

Leonardo DiCaprio este aproape de nerecunoscut. Actorul a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă pentru rolul său din pelicula „Don’t look up”, în regia lui Adam McKay.

Cu câteva kilograme în plus, barbă mare și ochelari de vedere, așa a apărut Leonardo DiCaprio în filmul „Don’t look up”, ce va avea premiera pe Netflix în Ajunul Crăciunului, 24 decembrie 2021.

Citește și: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

Jennifer Lawrence s-a plâns de colaborarea cu Leonardo DiCaprio

Alături de Leonardo DiCaprio, din distribuție mai fac parte actori precum Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Tyler Perry, Ariana Grande, Cate Blachett, Chris Evans.

Prezentă în emisiunea „Late Nigh Show with Stephen Colbert”, Jennifer Lawrence a povestit că una dintre zilele de filmare a fost un „iad”. Aceasta a trebuit să filmeze o scenă într-o mașină alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet și susține că cei doi au enervat-o extrem de tare, potrivit Fanatik.

A fost cea mai enervantă zi din viața mea. M-au înnebunit în ziua aceea, a povestit actrița.

Cu toate acestea, Lawrence a recunoscut faptul că a fost totuși „cool” să joace alături de colegii ei.

Filmul, care îi are în centrul acțiunii pe doi astronomi (DiCaprio și Lawrence) ce încearcă să-i avertizeze pe liderii mondiali că un asteroid care e pe cale să distrugă Pământul, va fi disponibil pe 10 decembrie 2021 într-o serie de teatre și cinematografe din SUA.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter