Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-au mutat împreună

De Adelina Duinea, pe

Camila Morrone (23 de ani) și Leonardo DiCaprio (46 de ani) formează un cuplu din luna decembrie a anului 2017. „Leo și Cami au o relație puternică și sunt foarte bine”, a declarat o sursă pentru E! News. „[Leonardo] se simte foarte bine cu ea. Relația este serioasă.”

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, s-au mutat împreună

Mai mult decât atât, perechea locuiește împreună. „El se află pe platourile de filmare momentan, dar s-a instalat alături de Cami și-i place să petreacă timp acasă cu ea, în loc să iasă cu prietenii lui”, a mai spus sursa.

„Chiar îi place viața lui așa cum este acum. Amândurora le plac activitățile de cuplu.” Actorii au fost cel mai recent surprinși împreună în Malibu, California, în octombrie. Cu câteva luni înainte, în aprilie, au fost fotografiați plimbându-și câinii în Los Angeles.

În trecut, Camila a vorbit deschis despre relația ei cu actorul laureat al premiului Oscar. „Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”, le-a răspuns Camila celor care le critică povestea de iubire din cauza diferenței de vârstă.

Camila speră ca, odată cu avansarea în carieră, identitatea ei să se separe de relația sa cu actorul. Într-un interviu oferit publicației Los Angeles Times, Camila a mărturisit că înțelege fascinația publicului cu privire la relația ei. „Probabil și eu aș fi la fel de curioasă”, a adăugat tânăra.

„Cred acum că, datorită oamenilor care văd filmul în care joc [Mickey and the Bear] în număr din ce în ce mai mare, ușor, ușor obțin o identitate în afara acestei relații”, mai spunea.

„Ceea ce e frustrant pentru că simt că fiecare om are dreptul la o identitate proprie, separată de relația pe care o are … Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că va dispărea treptat și că va fi din ce în ce mai rar un subiect de discuție.”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Ce frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan. Daria este studentă la UNATC

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter