O cântăreață din Cehia a murit după ce s-a infectat intenționat cu COVID-19, pentru a evita vaccinarea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 ianuarie 2022, 16:31

Hanka Horká, o cântăreață din Cehia în vârstă de 57 de ani, a murit de COVID-19 după ce s-a infectat intenționat, pentru a evita vaccinarea.

Vedeta făcea parte dintr-o formație cunoscută din Cehia. Ea a decis să se infecteze intenționat cu COVID-19, cu scopul de a nu se vaccina împotriva bolii, potrivit La Republica. Fiul cântăreței este de părere că mișcarea antivaccinistă este cea care a ucis-o.

Într-o postare pe Facebook de pe 14 ianuarie, Hanka Horká a scris că s-a infectat cu varianta Delta pentru a putea trăi fără restricții. „Viața este aici pentru mine și pentru tine”, a scris ea pe Facebook, invitându-și urmăritorii și fanii să procedeze la fel, după cum relatează Digi24.

Hanka Horká a povestit că a rămas pe proprie răspundere în contact cu unul dintre familiei sale care fusese testat pozitiv cu COVID-19. A spus că persoana respectivă depășise boala, acum putând să meargă la teatru, la saună și în alte locuri unde își poate desfășura viața socială. Însă după câteva zile, starea artistei s-a deteriorat, și a murit de COVID-19.

În trupa în care cânta aceasta era și fiul ei, Jan Rek. Muzicianul este de părere că mama lui a fost ucisă de mișcarea antivaccinistă, care a făcut-o pe femeie să nu creadă în vaccinul împotriva COVID-19.

„Și-a bazat toate argumentele pe teoriile voastre”, a scris Jan Rek într-un comentariu pe Facebook, pe care l-a șters între timp. Vă disprețuiesc”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter