Cea mai nouă producție în care joacă Dana Rogoz, nominalizată la Festivalul de Film de la Sarajevo

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 18:18
Cea mai nouă producție în care joacă Dana Rogoz, „Mo”, regizată de soțul actriței, Radu Dragomir, a fost nominalizată la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Nouă filme concurează pentru „Inima Sarajevo”, unul dintre cele mai râvnite premii ale cinematografiei europene.

Cea de a 25-a ediție a Festivalului de la Sarajevo se va desfășura între 16 și 23 august.

Filmul „MO” va avea, cu această ocazie, premiera internațională.

Radu semnează scenariul și regia, fiind debutul lui în lungmetraj. Pentru acest film și-a dedicat ultimii 6 ani. A avut încredere în mine ca actriță mai mult decât oricine altcineva, iar Mo este primul meu rol principal într-un lungmetraj”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

„Plutesc de fericire! Mă bucur enorm că Radu și cu mine trăim acum acest moment și că lungmetrajul Mo va avea premiera internațională la Sarajevo”, a declarat actrița.

Aproape nu îmi vine să cred ce moment trăiesc”, a mai spus Dana.

Bucuria este uriașă, fiind un festival atât de important, la care eu nici nu aveam curajul să visez”, a completat aceasta.

Premiera ”MO” va avea loc în prezența regizorului Radu Dragomir, a actorilor Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu, a directorului de imagine Liviu Mărghidan și a producătorului Ruxandra Flonta. 

Pornind de la un caz real, ”Mo” spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor. După ce îl roagă să mai dea examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

Filmările pentru ”Mo” au avut loc în 2017 și 2018 la București. 

Sursă foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter