Ce surpriză pregătesc artiștii din România pe TikTok

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Mai mult de 70 de artiști și creatori de conținut români care sunt pe val acum se unesc într-un maraton de livestreamuri pe TikTok: TikTok HomeBall. 

TikTok este cea mai descărcată aplicație mobilă din lume în 2018, unde poți crea și distribui clipuri video de 15 secunde și care îți pune la dispoziție tooluri avansate, pentru a-ți edita clipurile video pe care le uploadezi. TikTok a prins teren și în România, artiștii și influencerii au deja o activitate intensă pe aplicație și țin aproape de comunitățile lor virtuale.

Vezi și: Exclusiv. Ce NU le-a lipsit fraților Ristei în Asia Express

De această dată, în contextul pandemiei care a pus stăpânire pe oamenii din toată lumea, numeroși artiști și creatori de conținut din România au pus la cale un maraton de opt zile de livestreamuri, în care vei asculta live piesele artiștilor tăi favoriți și vei învăța cele mai interesante lucruri despre starul tău preferat. Mai mult, în cadrul livestreamurilor TikTok HomeBall poți lua parte la sesiuni de Q&A și la activități fun care pot fi puse în practică acasă în această perioadă de autoizolare. Cei care vor să se distreze la primul homeball din România, să cânte alături de artistul preferat, să danseze pe cel mai tare mix, să afle cele mai cool lucruri despre creatorii de conținut în timp ce aceștia fac fitness, tutoriale sau gătesc, o pot face instalându-și aplicația TikTok disponibilă pe Android și iOS.

Citește și: Marii artiști, concerte online pentru fani

Printre artiștii care vor participa la maraton se numără Smiley, Andra, Ruby, Mira, Alex Velea, JO, Andreea Bălan, Lino Golden, Feli, Liviu Teodorescu, Nosfe, Speak, Nicole Cherry, Maximilian Ioan, Mario Fresh, Lora, Sore, Keed (Satra B.E.N.Z.) și Jador sunt doar câteva dintre numele alături de care utilizatorii se pot distra pe TikTok în perioada 3-10 aprilie.

Maratonul de livestream-uri ce va avea loc în perioada 3-10 aprilie, de la ora 15:30 la 23:00, va putea fi vizionat doar pe TikTok. Cei ce vor urmări live-ul preferatului lor, vor putea interacționa cu acesta prin comentarii și emoji-uri.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter