Ce a pățit Virgil Ianțu de ziua lui

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 20 februarie 2018, 16:28

Virgil Ianțu împlinește astăzi 47 de ani și sărbătorește în deplasare, tocmai la Roma. Prietenii i-au făcut un cadou- surpriză: au mers acasă la el, cu noaptea-n cap și l-au luat pe sus la aeroport, într-o excursie fulger la Roma.

„Așa prieteni, așa cadou! La 07:00 am fost ridicat de acasă și dus cu forța la aeroport. Destinația… Roma! Vă mulțumesc tuturor! Am prieteni faini! V.“, a scris Virgil Ianțu pe pagina personală de Facebook, unde a postat și un filmuleț în care se derulează toata surpriza pregătită.

„Nu știu de ce, pentru că nu sunt chiar atât de bătrân pe cât par. De când eram foarte mic îmi doream să călătoresc, să văd locuri noi, țări străine, oricare ar fi ele, lucru aproape imposibil în acele vremuri. Așadar, lista mea ținea în mare măsură de călătorii, de locuri pe care îmi doresc enorm să le văd măcar o dată în viață.

Primul loc pe care  îl visam și îl admiram într-un album pe care îl aveam acasă a fost orașul New York. Eram convins că nu voi ajunge acolo, dar visam și, cumva, în colțul sufletului îmi propusesem să-mi împlinesc visul. În acele vremuri, poate mai ușor ar fi fost de ajuns în Germania. Și iar visam cum aș privi vitrinele colorate și frumos amenajate. E, poate niciodată, îmi spuneam, dar o treceam pe listă. Mai mult de atât nici măcar nu îmi permiteam să visez, pentru că orizontul era extrem de restrâns chiar și în vis. Da, cam trist…“, scria Virgil Ianțu într-unul dintre textele sale care apar lunar în revista UNICA și pe care le puteți citi și pe Unica.ro.

 

Citește și – Lista lui Virgil Ianțu

Citește și – De vorbă cu Virgil Ianțu și fiica lui, Jasmina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter