Ce spune Denise Rifai despre viitorul soț: “La noi în casă nu asta contează”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 noiembrie 2022, 10:20

Denise Rifai este una dintre cele mai bine cotate prezentatoare TV de la noi, emisiunea ei de la Kanal D fiind foarte urmărită de public. Moderatoarea se bucură nespus pentru succesul înregistrat cu formatul TV, mai ales că lucrează alături de echipa ei câteva săptămâni pentru o singură ediție „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În ceea ce privește viața ei dincolo de lumina reflectoarelor, Denise Rifai este o tipă discretă, cu toate acestea a făcut declarații în exclusivitate pentru Unica.ro despre viitorul soț.

Denise Rifai are ca model căsnicia părinților ei, de care este foarte atașată. Cum tatăl ei este de origine arabă, vedeta TV este familiarizată cu lumea orientală și merge, de câte ori îi permite timpul, în Iordania, țara natală a părintelui său. În acest context, am întrebat-o pe Denise dacă își dorește ca soțul ei să fie român sau arab.

Denise Rifai vorbește despre calitățile viitorului soț

“Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarant, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Cealaltă față a prezentatoare Denise Rifai: “Sunt o fată caldă, un om bun. Am această mină destul de rigidă”

Dacă pe micul ecran, la emisiune, adoptă outfituri elegante, neapărat negre și este foarte serioasă, atunci când își face apariția la evenimentele mondene, vedeta Kanal D este schimbată radical, de la ținutele pe care le etalează până la comportament. Este conștientă și ea de această antiteză evidentă.

“Sunt mai căprioară așa. Sunt o fată caldă, un om bun, pentru că sunt o tipă justițiară, am această mină destul de rigidă, pentru că sunt mediile acestea complicate, dure, unde realmente oamenii trebuie să înțeleagă că tu ești în controlul discuției, în controlul informațiilor”, a declarat, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Adevărul este că prezentatoarea TV se documentează foarte bine despre viața invitatului său și nu este niciun detaliu care ar putea să o surprindă. Mai mult, vedeta Kanal D a fost distinsă cu diferite premii pentru emisiunea sa “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De când s-a mutat la Kanal D și a renunțat la moderarea subiectelor de politică, prezentatoarea TV a câștigat și un alt fel de public. Schimbarea făcută a fost de bun augur, pentru că în emisiune are un spectru larg de invitați, de la artiști, oameni de afaceri, până la politicieni. Denise Rifai își alege cu multă atenție oaspeții din emisiune și ține cont și de dorințele publicului telespectator.

Denise Rifai nu gătește: “Când văd aragazul, mă ia puțin panica”

Prezentatoarea TV este absolventă de ASE și a urmat apoi cursurile Școlii de Televiziune, la îndemnul bunicii sale materne, după care a început o carieră în media. În viața de zi cu zi, Denise Rifai nu este genul de femeie căreia să îi placă să descopere tainele artei culinare. Intră în bucătărie pentru a-și pregăti mâncarea, care trebuie să fie una cât mai simplu de pregătit și care să nu îi ocupe mult timp. Așa că genul de preparate sofisticate sunt istorie, nu a încercat și nici nu intenționează să capete experineță în prepararea lor.

“Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mărturisit, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Cum se menține în formă Denise Rifai: “Fac sport în prima parte a zilei”

Prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” are o siluetă de adolescentă. Cumva, este de înțeles că reușește acest lucru, având în vedere că stă departe de bucătărie și, implicit, de tot felul de tentații culinare. Vedeta TV este foarte atentă cu alimentele pe care le consumă și nu renunță niciodată la exercițiile fizice în favoarea altei activități.

Denise Rifai încearcă pe cât posibil să nu mănânce zahăr și să bea foarte multă apă. Susține că își începe fiecare zi devreme și că este dependentă de cafea, pe care o bea fără zahăr și fără lapte.

“Sunt o tipă matinală, îmi place să mă trezesc devreme, îmi place să fac sport în prima parte a zilei, iubesc cafeaua foarte mult, mănânc imediat cum mă trezesc, că mi-e foame. Mă trezesc de foame de fiecare dată. Sunt un om sănătos, sper să mă țină Dumnezeu mult timp”, a mai declarat, în exclusivitate, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter