Ce soție frumoasă are Florin Grozea ex-Hi-Q

De Adelina Duinea, pe

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, fostul solist al trupei Hi-Q și soția lui, Ioana, au vorbit despre cum s-au acomodat izolării impuse de pandemie.

Ce soție frumoasă are Florin Grozea ex-Hi-Q

Florin și Ioana lucrează împreună. Perechea are împreună o platformă de influencer marketing. Întrebat de Adela cum este să aibă o colegă de muncă atât de frumoasă cum este Ioana, fostul solist a spus:

„Eu mă mândresc cu ea. În locul în care lucrăm, bine acum [lucrăm] mai mult de acasă, dar când mergeam la birou, lumea ne admira pentru fetele frumoase pe care le avem în echipă”.

Cuplul are împreună doi fii, Sasha (6 ani) și Raul (3 ani). Întrebați cum s-a acomodat familia lor izolării, Ioana a declarat:

„A fost destul de greu. Ușor, ușor ne intrăm așa într-un ritm. Încercăm să acceptăm [situația] pentru că nici nu avem de ales”.

Ce spun despre lucratul împreună?

„Noi suntem foarte diferiți, dar ne completăm foarte bine. Pentru mine este o bucurie să lucrăm la firmă împreună. Ioana are niște calități care mie îmi lipsesc.

Ea interacționează foarte bine cu oamenii. În echipă reușește să-i țină [pe colegi] foarte aproape. Are empatie. Cred că o mare parte din succesul nostru i se datorează ei”, a mai spus Florin.

Anul acesta, ca niciodată, perechea își cumpărase o mulțime de bilete de avion în avans. Urmau să viziteze Portugalia, Spania și Austria. Pandemia le-a dat însă planurile peste cap.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel, replică la adresa lui Dan Bittman după ce s-a declarat revoltat de noile restricții

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter