Ce sfat a primit Meghan Markle de la Michelle Obama

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 04 decembrie 2018, 11:14
Michelle Obama, fostă Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, i-a oferit Ducesei Meghan Marke câteva sfaturi prețioase, din experiența sa acumulată de-a lungul timpului.

Michelle Obama: „Ia-ți un răgaz și nu te grăbi să faci lucruri”

Într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping, Michelle Obama a sfătuit-o pe Meghan să nu se grăbească și să fie atentă atunci când își alege proiectele ambițioase: „La fel ca mine, Meghan probabil că nu a visat vreodată că va avea o asemenea viață, iar presiunea – din partea ta și a altora – poate fi uneori mare. (…) Ia-ți un răgaz și nu te grăbi să faci lucruri. (…) Cel mai bun sfat pe care i-l pot da este să nu se grăbească să facă tot. Mi-am petrecut primele luni la Casa Albă făcându-mi griji pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un start bun la școală și că-și fac prieteni, înainte de a mă arunca în proiecte mai de amploare”, a spus Michelle.

Michelle Obama: „Meghan poate spori la maximum impactul pe care îl are asupra celorlalți”

Fosta Primă Doamnă a încurajat-o pe Meghan să realizeze lucruri de care este pasionată : „Cred că Meghan poate spori la maximum impactul pe care îl are asupra celorlalți, dar și propria fericire, dacă face ceva care să rezoneze cu personalitatea ei.”

Meghan Markle

Michelle a mai declarat în același interviu că a fost inspirată și a găsit speranță în tinerele pe care le-a întânit: „Ce mă inspiră este faptul că multe dintre tinerele pe care le-am întâlnit sunt triumfătoare. Sper deosebire de generația mea, nu sunt înfrânate de mentalitatea societății că fetele și băieții nu pot să facă aceleași lucruri. (…) Se remarcă în sport, matematică, științe și tehnologie. Își spun punctul de vedere și o fac cu voce tare, nu doar în sălile de clasă, ci în public, la o vârstă fragedă. Am mari speranțe în această generație de tinere. ”

Michelle Obama

Michelle Obama a acordat acest interviu în cadrul unui turneu de promovare pentru noua ei carte „Becoming”. Volumul semnat de Prima Doamnă a depășit recordul în vânzări. „Becoming” s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare la doar o săptămână de la lansare, informează CNN. În această carte, Michelle povestește despre timpul pe care l-a petrecut în Chicago, orașul ei natal, dar și timpul petrecut la Casa Albă. Editura care a publicat cartea lui Michelle a anunțat că volumul este bestseller în Europa, Scandinavia și Marea Britanie. Potrivit presei internaționale și Barack Obama urmează să lanseze un volum de memorii.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter