Ce secrete ascunde dieta Mihaelei Rădulescu: „Eu nu mă abţin de la nimic”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 martie 2018, 15:22
Mihaela Rădulescu a promovat dintotdeauna un stil de viață sănătos și nu mai este un secret pentru nimeni că frumoasa prezentatoare TV face sport și are grijă la alimentație, însă, iată că, dincolo de aceste aspecte, diva de Monaco mai ascunde câteva mici trucuri valoroase.

Mihaela Rădulescu este o femeie activă și energică, iar aceste calități se răsfrâng și asupra fizicului său care, fără pic de exagerare, pare că ar fi modelat de cel mai talentat sculptor din lume. Ei bine, dacă ne-am aștepta ca în spatele siluetei sale perfecte să fie chin și restricții alimentare, iată că nu este nici pe departe așa. În schimb, pentru a ține în frâu kilogramele în plus, Mihaela Rădulescu urmează niște principii alimentare de bază.

Aceasta a dezvăluit care sunt micile secrete din dieta sa, pe lângă sport: „Cea mai bună dietă e aia în care esti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti dacă îţi dau mâna şi soarta şi… atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin. Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi ceaiuri, ştiu să mă abţin de la dulciuri şi ronţăieli și preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide” – a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

mihaela radulescu in costum de baie

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 48 de ani, trăiește de peste 3 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, sportiviul care a reușit performața de a sări din stratpsferă. Cu toate că Mihaela are un băiat, pe Ayan, în vârstă de 15 ani, din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta și-ar dori să devină mamă alături de iubitul său actual, Felix, însă acesta nu este dispus să devină tată, iar motivul a fost explicat chiar de Mihaela. 

Citește și – Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Citește si – Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter