Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub

De Unica.ro, pe

George Burcea (33 de ani) și Andreea Bălan (37 de ani) s-au separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). De curând, actorul a declarat că solista nu-i permite să-și vadă fiicele.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub

Din august 2021, actorul formează un cuplu cu prezentatoarea TV Viviana Sposub (24 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV.

„De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătură are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească și cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Și așa s-a întâmplat și alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut și ea.

Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, așa cum s-a vorbit. George minte cu nerușinare pentru că e deranjat că Andreea îi închide telefonul în nas de fiecare dată când apare și ea (n.red.: Viviana). Nu știe ce să mai facă ca să se promoveze!”, a declarat o sursă, în exclusivitate pentru Spynews.

„El, când întreține relațiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta, lucru cu care Andreea și mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întrețină relațiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecția Copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.red.: Viviana) acasă”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

„Până nu se dă sentința, respectiv săptămâna viitoare, el nu le mai ia la el, tocmai pentru că el nu respectă chestia asta. Dacă Protecția Copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte. Și de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentința, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecția Copilului”, a continuat.

„De văzut, el și-a văzut copiii”, mai spune sursa

„Nu are voie să le ducă în alte parte. Până acum le lua și dormeau la el din bunăvoința Andreei, ea nu era obligată să le dea, doar că, atunci când Andreea a văzut că instigă la violențe și că este instabil emoțional și că nu respectă ce s-a stabilit și le duce la ea (n.red.: Viviana) acasă, Andreea a decis că nu are sens să le mai dea până când nu hotărăște instanța și îl obligă să le ducă la el acasă, nu în alte apartamente”, a completat sursa.

„Dar de văzut, el și-a văzut copiii, pentru că le lua dimineața și le aducea seara. Deci, ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porți și a stat, a așteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată și că Andreea e o scorpie”, a mai spus sursa.

George Burcea: „Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii”

„Le iau doar atunci când mi se permite. Și atunci doar pe timp de zi, câteva ore, căci așa este ordinul de SUS. Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut. Le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut”, a declarat George Burcea, pentru Click!.

„Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și, de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că, de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva”, completat.

„Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar, în cazul meu, cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plină de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar ca să-mi revin psihic și să-mi văd de treabă”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter