Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 10:45

Anamaria Prodan și fostul jucător de baschet Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți între anii 1998 și 2007. Fostul cuplu are împreună două fiice, Rebecca și Sarah. Invitată în podcastul „La Mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și de Cosmin Natanticu, Anamaria Prodan a vorbit, printre multe altele, și despre relația ei cu primul soț.

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

„Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta, cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul pe care, la orice oră din zi și din noapte, mă bazez. Mă sfătuiesc cu el și cu soția lui, care îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina. Fetița Irinei este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a declarat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunge în Lumea Nouă. Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet. Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și, după pilda bunicii și a mamei, gata de măritiș în 3 zile”, a mai spus.

„Eram divorțată, nu știa nimeni, nici mama, numai eu și soțul meu. Am vorbit: «Ce e mai bine pentru fete?». Să le aducem în România (n.red.: erau stabiliți în SUA), la școală americană, și să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeași casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu și cel mai bun prieten pe care îl am”, mai povestea Anamaria Prodan în trecut, la TV Telekom Sport.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Am stat așa împreună, am pus lucrurile la punct și am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorțat, nici măcar copiii. Am hotărât că, în momentul în care găsim ceva serios ca relație și ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor și o să meargă fiecare la casa lui”, a încheiat atunci.

Anamaria Prodan s-a recăsătorit în anul 2008 cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, alături de care are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. În vara anului trecut, Anamaria și Laurențiu s-au separat. Primul termen de judecată al divorțului celor doi este pe 7 februarie 2022.

În prezent, antrenorul echipei Universitatea Craiova formează un cuplu cu o tânără care-i va oferi al treilea copil, un băiețel. Fiul perechii se va naște în primăvara anului acesta. Din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca, în vârstă de 19 ani.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter