Ce pretenții are Angelica Rivera în urma divorțului de fostul președinte mexican Pena Nieto

De Oana Savin, pe
Actrița de telenovele Angelica Rivera a anunțat că divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto, iar acum ies la iveală detalii despre separarea acestora.

Fosta primă doamnă a Mexicului se pare că are mari pretenții în urma acestui divorț. După opt ani de căsnicie, Rivera a pus câteva condiții pentru a semna actele de divorț.

Astfel, Angelica i-a cerut celui care i-a fost partener de viață 35 de automobile de lux ultimul model, pentru ea și familia ei.

Mai mult, actrița vrea ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să se afle în centrul atenției, potrivit publicației Quien.

Deși actele de divorț sunt gata din decembrie 2018, fostul președinte mexican încă nu le-a semnat.

Pena Nieto și Rivera stabiliseră inițial să se despartă în termeni amiabili, însă după ce acesta s-a afișat alături de noua sa iubită, Angelica Rivera și-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiții la divorț.

Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, fostul președinte a fost surprins în compania unei blonde în vârstă de 31 de ani.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto s-au căsătorit în anul 2010, însă căsnicia lor, deși părea una perfectă, pare să fi avut mereu de suferit din cauza mexicanului.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut copii împreună, însă fiecare a avut câte trei copii din căsnicia anterioară. Relația lor, în prezent, ar fi una amicală, însă fostul președinte a rămas împreună cu copiii săi în Mexic, unde va locui și pe viitor, în timp ce Angelica Rivera s-a mutat cu copiii ei în SUA. Actrița a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter