Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 martie 2021, 11:26

Duminică, 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). În cadrul acestuia, perechea a vorbit despre motivele din spatele deciziei de a se separa de familia regală britanică.

Printre multe altele, Meghan a vorbit despre un incident petrecut între ea și Kate Middleton (38 de ani), cumnata ei, soția Prințului William (38 de ani). Deși în presă circulau zvonuri potrivit cărora Kate ar fi plâns din cauza lui Meghan, povestea a fost, de fapt, invers.

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, subiectul era corect, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Kate „crede că a fost o neînțelegere”, a spus o sursă pentru Us Weekly. „Încercau să se decidă asupra rochiilor domnișoarelor de onoare” și asta „nu ar fi trebuit să fie un imens punct de dispută”.

Ducesa de Cambridge a fost „șocată” că Meghan a discutat despre respectivul incident. „Nu i-a plăcut că a fost menționată când alți membrii ai familiei nu au fost menționați deloc. Lui Kate nu i-au plăcut nici speculațiile că ea și alți membrii ai familiei regale erau geloși pe Meghan. Nu a fost niciodată vorba de așa ceva”, a mai spus sursa.

Ducesele nu și-au mai vorbit direct de un an

Recent, o altă sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că Ducesele nu au mai vorbit „direct de mai bine de un an”. „Niciodată nu au fost foarte apropiate, dar motivul a fost ruptura dintre Prințul Harry și Prințul William”, a continuat sursa.

Potrivit sursei, conflictul dintre frați a afectat și relația dintre Meghan și Kate. „La început ele chiar s-au înțeles, dar n-au fost de acord în privința vieții de zi cu zi de la palat”, a mai spus sursa.

„Kate a fost numită Waity Katie (Katie care așteaptă) înainte de a se căsători cu William. Deși nu-mi pot imagina cât de greu a fost, nu pot, nu pot să-mi închipui cum s-a simțit, ce spun eu acum e diferit.

Dacă un membru de-al familiei îmi spune: «Cu toții am suportat mesaje nepoliticoase». Nepoliticos și rasist nu este aceleași lucru. Și, în mod egal, au avut o echipă care îi apăra în declarații când știau că unele acuzații nu erau reale. La noi nu s-a întâmplat asta”, a mai spus Meghan.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Prințul William a răspuns acuzațiilor de rasism făcute de Meghan Markle

Prințul Harry a vorbit cu respect despre familia lui, dar limbajul corpului a spus altă poveste

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter