Ce mesaj emoționant i-a transmis Oana Roman prietenei sale, Adelina Pestrițu, bolnavă de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 11:56
Oana Roman i-a transmis un mesaj emoționat prietenei sale, Adelina Pestrițu, care se află internată în spital după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. 

Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare că a aflat mai târziu de problemele cu care se confruntă Adelina Pestrițu și a dorit să îi transmită un mesaj de încurajare prietenei sale.

 „Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere”, a spus Oana Roman într-un InstaStory.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Oana Roman prietenei sale, Adelina Pestrițu, bolnavă de COVID-19

Mesajul ei vine după ce Adelina Pestrițu a povestit că și-a făcut testul pentru COVID-19, îngrijorată fiind că a rămas fără gust și fără miros. Aceasta a mers la spital unde a fost internată pentru a primi tratamentul adecvat. Ea va fi trimisă în izolare și monitorizată de DSP dacă starea ei va fi una bună și nu mai apar alte simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2.

Mulți s-au arătat neîncrezători în povestea Adelinei Pestrițu și au acuzat-o pe frumoasa brunetă că minte în legătură cu boala și că de fapt ar fi plătită să spună că are COVID-19. Printre cei care și-au arătat îndoiala s-a numărat și Cristina Ich, care a insinuat că vedeta ar minți în legătură cu simptomele sale.

Gabriela Cristea i-a luat apărarea Adelinei Pestrițu

În schimb, Gabriela Cristea a sărit în apărarea Adelinei și i-a luat la rost pe cei care au criticat-o.

Mi se pare incredibil ca cineva să vorbească în felul acesta despre un om care acum se află în suferință. E foarte urât să spui despre un om care suferă și este bolnav că a fost plătit să spună așa ceva. Eu cred că voi trăiți în filme. Mai bine v-ați duce la Hollywood și poate v-ar plăti să scrieți scenarii de film”, a spus Gabriela Cristea.

E destul de dureros să afli că cineva apropiat ție suferă de această boală. Nu neapărat boala în sine e o nenorocire, pentru că înțeleg că și în cazul Adelinei Petrițu este vorba despre o formă ușoară, și mă bucur că s-a întâmplat așa. Știți cum e, să luăm partea plină a paharului și nu pe cea goală” –  a mai mărturisit ea pe rețelele de socializare.

Ea le-a amintit fanilor că și Marcel Pavel a trecut prin momente grele din cauza noului coronavirus, precum și alte vedete de la Te cunosc de undeva”, emisiune TV la care participă și soțul ei, Tavi Clonda.

Îmi aduc aminte de cazul lui Marcel Pavel. Soțul meu s-a testat atunci și, spre norocul nostru, a ieșit negativ, dar vreau să vă spun că Marcel Pavel a trecut printr-o suferință groaznică. Și nu-i doresc nimănui să i se întâmple așa ceva”, a adăugat Gabriela Cristea.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter