Ce mesaj i-a dat Bianca Drăgușanu lui Adrian Cristea în ziua nunții sale cu Victor Slav

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 ianuarie 2019, 14:28
Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea au trăit o pasională și frumoasă poveste de dragoste, însă nu au reușit să ajungă la altar. Ba mai mult, în timp ce nutrea sentimente pentru fotbalist, focoasa blondă a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a spus "Da!" fără nicio ezitare lui Victor Slav.

Bianca Drăgușanu, deși l-a ales pe Victor Slav ca soț și tată pentru fetița sa, Sofia Natalia, a făcut un gest surprinzător chiar în ziua nunții sale. Aceasta l-a trădat pe cel căruia i-a jurat iubire eternă în biserică și i-a scris un mesaj fostului iubit, Adrian Cristea, mesaj care spune mai mult decât 1000 de cuvinte.

Adrian Cristea a dezvăluit, după șase ani, ce mesaj i-a trimis Bianca Drăgușanu chiar în ziua nunții sale. Fotbalistul a arătat totul în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit gsp.ro: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!” – este unul dintre mesajele scrise de Bianca Drăgușanu pentru Adrian Cristea.

Ce mesaj i-a dat Bianca Drăgușanu lui Adrian Cristea în ziua nunții sale cu Victor Slav

Fostul jucător de la Dinamo a comentat în emisiune: „Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act, să ia numele bărbatului și să se gândească la mine.” 

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia Natalia. În prezent, cei doi sunt despărțiți, fiecare având câte un alt partener de viață. În timp ce Bianca s-a iubit cu Tristan Tate și cu Alex Bodi, Victor Slav se află într-o relație cu Raluca Silea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter