Ce mașină a primit Cristina Șișcanu de la Mădălin Ionescu

De Unica.ro, pe

Din anul 2011, Cristina Șișcanu (36 de ani) formează un cuplu cu Mădălin Ionescu (50 de ani). Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 3 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 de ani), dintr-un mariaj anterior.

Ce mașină a primit Cristina Șișcanu de la Mădălin Ionescu?

Recent, în mediul online, Cristina a dezvăluit că a primit în dar de la prezentator o mașină. „În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții să îmi întâmpin noua mașină. Este pentru prima dată când Mădălin reușește să țină un secret și eu să nu bănuiesc nimic.

Mi-a zis că mașina vine săptămâna viitoare, iar eu am fost un pic bosumflațică în sinea mea. Astă noapte, pe la 1:30, m-a invitat să ies la poartă că mă așteaptă surpriza! A fost un moment superb! Pentru unii poate este o mașina scumpă, pentru alții cu siguranță nu!

Pentru mine este o bucurie că de acum încolo voi avea alt confort atunci când voi călători, mai ales cu copiii! Dincolo de lucrurile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc IUBIREA.

Acum 11 ani, pe 1 martie, soțul meu mi-a spus clar și cuprinzător: «De trei luni de zile mă gândesc la tine! Te iubesc!». M-a sărutat și așa a început povestea noastră … ❤️”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram. Imagini cu mașina găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Tot de curând, în mediul online, Cristina a vorbit despre veniturile ei și ale soțului ei. „Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani.

Când noi ne-am cuplat el deja avea o carieră. E foarte priceput și muncitor. (…) Eu eram foarte tânără [când ne-am cunoscut], aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și acesta este cel mai important lucru.

Să fii independentă financiar. Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a mărturisit vedeta TV pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău”

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter