Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 12:05

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria. Pe 15 august, cuplul a aniversat onomastica mezinelor familiei.

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

„Cea mai importantă din lume este familia, să fii iubit și să iubești! La mulți ani, Rania Maria și Indira Maria!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul și copiii ei, Milan, Rania și Indira.

„De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, vă doresc sincere urări de bine și multă sănătate! La mulți ani și Mariilor mele!”, a mai scris modelul în dreptul unei alte imagini doar cu Rania și Indira. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„La mulți ani, frumoșilor! ❤️”, a comentat Anca Serea. „La mulți ani, frumuseți mici!; Prințeselor!; Ce frumoase sunt!”, au mai fost doar câteva dintre celelalte comentarii.

Pentru a rămâne însărcinată a doua oară, Valentina a apelat la fertilizarea in vitro. „Da, o să spun pentru prima dată. Am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus Valentina Pelinel în noiembrie 2020, pentru OK! Magazine.

Citește și:

Valentina Pelinel și-a aniversat mama! Cât de frumoasă este soacra lui Cristi Borcea

Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

„Noi ne doream foarte mult copii și am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate”, a adăugat.

„Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, a mai spus Valentina atunci.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Valentina, omul de afaceri mai are șase din alte trei relații. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, Cristi Borcea are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. 

Din căsnicia cu Alina Vidican, omul de afaceri mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine, din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, declara Cristi Borcea în urmă cu ceva timp. Recent, modelul a oferit mai multe detalii referitoare la cel de-al patrulea copil al ei.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter