Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Violeta este o adevărată domnișoară

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin a evitat tot timpul să-și expună fiica în public și rare sunt ocaziile când îndrăgita prezentatoare TV publică o imagine cu Ana Violeta.

Cu ocazia Zilei Copilului, Andreea Marin a postat o imagine pe contul său de Instagram în care apare alături de Violeta, fetița sa și a lui Ștefan Bănică Jr., care, între timp, a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Fanii și prietenii virtuali ai Andreei Marin au reacționat imediat la fotografie, iar dacă unii i-au urat la mulți ani, alții au apreciat asemănarea izbitoare pe care micuța Violeta o are cu părinții săi, în special cu tatăl său.Andreea Marin si fiica sa, Violeta

Ceea ce am apreciat este faptul că cele două sunt asortate și au adoptat același stil modern în vestimentație. Alături de imagine, Andreea Marin a scris: La mulți ani, Copilărie!

Ana Violeta va împlini anul acesta 11 ani, pe data de 15 decembrie, și deja putem aprecia că îi va călca întocmai pe urme mamei sale, privind atitudinea afișată în fotografie.

Citește și – Andreea Marin și Lavinia Pârva și-au schimbat look-ul… la fel. Seamănă din ce în ce mai bine!

Citește și – Andreea Bănică nu va mai dansa pe scenă. Care este motivul deciziei radicale

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter