Ce mănâncă Celine Dion într-o zi obișnuită

De Mihaela Dobre, pe
Celine Dion este cunoscută pentru vocea ei iconică, dar nu poate fi trecut cu vederea nici felul în care cântăreața reușește să arate la cei 49 de ani ai săi. 

Printre show-urile pe care le susține în Las Vegas, aparițiile televizate și creșterea celor trei fii, Celine Dion este cu siguranță o femeie ocupată, dar cum reușește să se mențină mereu în formă? Iată ce mănâncă artista într-o zi obișnuită:

Așa cum a dezvăluit într-un interviu mai vechi, micul ei dejun  constă într-o ceașcă de cafea (espresso) și un croissant. Cat se poate de franco-canadian!

În timpul Met Gala, Dion a avut o sarcină foarte importantă: să obțină hotdogi autentici din New York de la un vânzător de stradă. O rochie formală nu trebuie să te împiedice să mănânci ceea ce îți dorești, nu-i așa?

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Mai mult decât atât, artista este unul dintre proprietarii Schwartz’s, un local cu mâncare evreiască din Montreal, Canada.

„Celine este o legendă din Quebec, așa cum suntem și noi. Ea și soțul ei veneau aici de mulți ani, iar acum suntem fericiți că face parte din familie”, a declarat Frank Silva, managerul Schwartz’s.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Cântăreața a fost inclusă, de asemena, în cartea de bucate „Today’s Kitchen/ Bucătăria de azi” cu o rețetă de Sfiha, o tartă cu carne care este și aperitivul ei preferat la petreceri.

Fiind mamă a trei copii, atunci când nu este pe scenă, Celine se ocupă de creșterea băieților ei. Și asta include, de asemenea, și creativitatea ei în mesele pe care le prepară pentru ei.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Citește și – Celine Dion, cantareata cameleon

Citește și – 7 trucuri de la vedete pentru o dietă eficientă. Ce metode folosesc

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter