Ce mai face și cum arată azi Eva Kiss. Artista are 65 de ani

De Mădălina Manole, pe
Eva Kiss făcea furori în anii 80 cu melodia Puterea dragostei (E scris în stele), însă nu departe de aceste momente a ales să părăsească România definitiv. Cu toate astea, vocea sa caldă și vibrantă a dăinuit peste timp și astăzi, la peste 30 de ani de atunci, încă ne-o amintim cu drag și emoție.

Eva Kiss s-a mutat în 1990 în Danemarca, acolo unde o aștepta soțul său, Radu Constantin, fost basist în orchestra Romanticii, deja stabilit la Copenhaga. Astfel, cu regrete pentru țara ce și-o lăsa în urmă, Eva Kiss și-a făcut bagajele, și-a luat fetele și a plecat să încânte cu vocea sa un alt popor. A povestit ulterior că s-a acomodat destul de greu și limba daneză i se părea imposibil de învățat, însă a reuși în timp să se adapteze.

Eva Kiss

Eva Kiss, astăzi în vârstă de 65 de ani, a fost căsătorită de două ori, din primul mariaj artista devenind mamă a doi copii, o fată de 46 de ani și un băiat de 38 de ani. Cu Radu Constantin, bărbatul lângă care este alături de 34 de ani, mai are o fată în vârstă de 30 de ani.

Eva Kiss continuă să cânte și acum cu aceași pasiune și emoție: “Cânt în continuare, acompaniată de soţul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cântece. De două ori, în 1997 şi în 2004, am cântat chiar în faţa majestăţii sale, regina Danemarcei”, – a povestit Eva Kiss în urmă cu doi ani.

Eva Kiss în duet cu soțul său, Radu Constantin

Eva Kiss în duet cu soțul său, Radu Constantin

În prezent, îndrăgita artista din Generația de Aur a muzicii românești și soțul său au împreună un studio de imprimări și până acum au realizat 3 CD-uri care au fost foarte apreciate și foarte bine vândute în Danemarca.

Cu toate că timpul și-a pus amprenta pe frumusețea artistei, iar trăsăturile s-au maturizat vrând nevrând, Eva Kiss continuă să păstreze în priviri un strop din seninătatea de odinioară, iar atunci când se urcă pe scenă zâmbetul îi redevine amprentă.

Citește și – Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Citește și – Stela Enache arată senzațional la 68 de ani, iar fiica sa îi calcă pe urme

Sursă foto: Libertatea, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter