Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „La Fileu”, găzduit de Speak (35 de ani), Dani Oțil (41 de ani) a dezvăluit, printre multe altele, ce-l deranja la Mihaela Rădulescu (52 de ani), în timpul relației lor. Dani și Mihaela s-au cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, spectacol pe care îl regiza la vremea aceea.

Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

Dani și Mihaela au devenit un cuplu înainte ca prezentatoarea să divorțeze de al treilea soț, Elan Schwartzenberg. Mihaela a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Din ultimul mariaj, Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

„Recunosc că am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut. Fosta pereche s-a despărțit în anul 2014.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, mai povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

În podcastul „La Fileu”, Dani a dezvăluit: „Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: «Păi asta am făcut eu acum 10 ani». Te desfundai. Îi ziceam: «Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa…». Ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiunea la mare?». M-am simțit super de c****”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

În prezent, Dani formează un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani). Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Împreună au un fiu, Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021. Dani și Gabriela și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online. Perechea s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020.

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter