Ce i-a spus Ilie Năstase soției lui Ioana când acesta i-a cerut divorțul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:40

Marți, 2 martie 2021, Ioana Năstase (44 de ani) a depus actele de divorț de fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani). În luna ianuarie a anului acesta, Ioana a declarat că a fost agresată de omul de afaceri.

Ce i-a spus Ilie Năstase soției lui Ioana când acesta i-a cerut divorțul

Potrivit apropiaților perechii, Ioana nu și-a dorit să divorțeze imediat după incidentul violent, ci i-a oferit un timp fostului sportiv să-și corecteze comportamentul. „După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliția, Ioana nu l-a părăsit așa cum era normal.

I-a lăsat două luni la dispoziție să își schimbe comportamentul. S-a gândit că poate își revine, însă nu s-a întâmplat nimic. Săptămâna trecută au avut o discuție tranșantă. Ea i-a spus clar că își dorește să divorțeze pentru că nu mai poate continua în același mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta.

Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au declarat surse apropiate perechii pentru Click!. După ce Ioana i-a cerut divorțul, Ilie i-ar fi spus că „îi va lua totul”.

„Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a declarat Ioana pentru Playtech.ro.

Fostul cuplu și-a oficializat relația în aprilie 2019. Cununia religioasă a avut loc un an mai târziu, în data de 6 iunie a anului 2020, în Techirghiol. Nași le-au fost Ciprian Marica și soția sa, Ioana.

În acești doi ani, perechea probabil nu a dobândit bunuri împreună, însă anul trecut, pentru aniversarea ei, fostul tenismen i-a oferit Ioanei o mașină Bentley în valoare de 250 de mii de euro, mai informează Click!. Potrivit aceleiași surse, la acest bun se adaugă și alte cadouri și cheltuieli, plus, aparent, un imobil în Mamaia.

Acesta este al cincilea divorț al fostului tenismen

Ilie Năstase a avut o viață sentimentală tumultuoasă. În cei 74 de ani ai săi de viață, sportivul a mărturisit că a avut peste 2.500 de iubite, dintre care 5 i-au devenit soții.

Prima lui soție a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter