Ce frumoasă este sora lui Mario Fresh, Raluca Gălățanu

De Unica.ro, pe

Mario Fresh, sora lui Raluca și părinții lor, Claudia și Michi Gălățanu, au fost recent invitați în platoul emisiunii La Măruță. În timpul interviului, Raluca a dezvăluit că, în doar câteva zile, va pleca în Dubai.

Ce frumoasă este sora lui Mario Fresh, Raluca Gălățanu

„E cald și bine [acolo]. Am fost acceptată la un hotel, un nume foarte mare din Dubai, la Palazzo Versace Dubai, și trebuie să ajung acolo cât mai repede. Eu încă sper să mai întârzie puțin procesul și să [petrec sărbătorile în familie]”, a dezvăluit Raluca.

Din anul 2016, Mario formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. „Și Alexia va fi foarte tristă că eu plec. Noi avem o relație foarte frumoasă. Am tot ieșit împreună la cafele. Eu sunt într-un fel mâna ei dreaptă”, a mai spus Raluca.

„Atunci când nu puteam eu, ieșeau ele”, a completat Mario. „Știi cum e, mai pun o vorbă bună pentru el uneori”, a încheiat apoi Raluca. Mario și Raluca sunt foarte apropiați.

În timpul izolării impuse de pandemia de coronavirus, artistul și sora lui au locuit împreună. Fiindcă sunt atât de apropiați, Mario își dorește să o convingă pe Raluca să rămână în țară și să înceapă o carieră în muzică.

„I-am făcut câteva piese cât a stat în București și sună chiar foarte bine”, a spus Mario. „Încearcă să mă tenteze să rămân”, a completat Raluca. „Chiar sună foarte bine.

Ăsta este planul B, eu încă încerc, încă lucrez la asta”, a mai spus Mario. „Ei au premii împreună. Cântau împreună la festivaluri”, au mai spus părinții lor.

Momentan, artistul nu știe dacă el și familia lui vor putea petrece sărbătorile de iarnă cu Alexia și cu familia ei. După sărbători, în timpul în care Raluca va lucra, Mario și părinții lui vor merge în vacanță în Tenerife.

Foto: Instagram

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Wilmer Valderrama și logodnica lui Amanda Pacheco vor deveni părinți

Unde își dorește Carmen Grebenișan să se căsătorească și ce spune despre copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter