Ce frumoasă este Georgiana, soția lui Marian Godină

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 10:31

Marian Godină a devenit cunoscut datorită textelor haioase publicate pe pagina sa de Facebook. În respectivele texte, bărbatul prezenta întâmplări din viața lui de polițist rutier. Ulterior, mesajele din online au atras probleme, superiorii săi fiind nemulțumiți. Nu s-a oprit și, mai mult decât atât, nu a cedat în fața presiunilor.

Din anul 2018, Marian Godină este căsătorit cu Georgiana. Nunta perechii a avut loc pe 19 mai 2018, în aceeași zi cu cea a Prințului Harry (37 de ani) cu fosta actriță Meghan Markle (39 de ani).

Ce frumoasă este Georgiana, soția lui Marian Godină

Evenimentul a fost unul memorabil, iar nașii cuplului au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia și soția lui, desigur, informează Spynews. În mediul online, Marian Godină publică deseori fotografii alături de partenera lui de viață.

Pe cea mai recentă a publicat-o pe 18 februarie. Cu o zi înainte, pe 17 februarie, tot o fotografie alături de Georgiana a publicat. Deși postează multe imagini alături de Georgiana, Marian nu este un fan al descrierilor.

Pe Instagram, prima fotografie alături de Georgiana a publicat-o cu doar câteva luni înaintea nunții, pe 23 ianuarie 2018. Fotografii cu Marian Godină și cu soția lui Georgiana găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Mi-am dorit întotdeauna să ajung polițist. Deși jucam fotbal de vreo câțiva ani la un club din Brașov, mi-ar fi plăcut să ajung și fotbalist. Mă gândeam și la medicină, mai ales că liceul era unul de profil”, mărturisea Marian în 2016 pentru Adevărul.

Bărbatul nu și-a dorit de la bun început să lucreze ca polițist rutier. „În primul rând, mă interesa să fiu repartizat în Brașov. Poliția Rutieră a fost opțiunea pe care am ales-o pentru a prinde un loc în oraș, și nu în vreun sat, deși recunosc că nu eram foarte încântat că voi lucra la «circulație»”, mai spunea în 2016, tot pentru Adevărul.

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter