Ce familie frumoasă are Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est

De Adelina Duinea, pe

Viorel Șipoș (44 de ani), solist 3 Sud-Est, s-a căsătorit cu soția lui, Georgiana, în anul 2017. Perechea are împreună o fiică, Rebeca, în vârstă de 3 ani. „A fost o petrecere între prieteni.

Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurențiu Duță despre nunta cuplului.

Ce familie frumoasă are Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est 

Pe 20 ianuarie, artistul și-a aniversat partenera de viață. În dreptul unei fotografii cu el, Georgiana și fiica lor Rebeca, solistul a scris: „La mulți ani, iubirea mea!”. Fotografia are 1 mie de aprecieri și aproape 270 de comentarii.

„Ce bine seamănă fetița cu tine, Georgiana! / Mulți ani minunați Georgiana! Împreună să aveți clipe minunate ca și voi! 🎉🌹💓 / La mulți ani frumoși și sănătoși alături de familia ta!!”, sunt doar câteva dintre urări.

În afara aniversărilor, Viorel rareori postează imagini sau mesaje online, și nici în interviuri nu vorbește despre viața sa privată. „Sunteți superbi, toți 3! / Superbă familie! / Ce familie frumoasă”, sunt câteva alte comentarii primite de solist în mediul online.

Fotografii cu artistul, soția lui și fiica lor găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa „Angels”? Este mama a 5 copii

Geanina Ilieș și-a făcut rinoplastie. Cum arată prezentatoarea TV acum?

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter