Ce face și cum arată Laurențiu Cazan la 60 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 ianuarie 2018, 17:00
Au trecut peste 20 de ani de când Laurențiu Cazan făcea furori cu celebra piesa “Say Something“ și rareori mai auzim vești noi despre îndrăgitul artist.

Compozitor și chitarist, Laurențiu Cazan, în vârstă de 60 de ani, și-a păstrat pletele lungi, dar acum cărunte, și și-a schimbat complet viața, alegând să se retragă din lumina reflectoarelor și să se apropie mai mult de credință și de Dumnezeu. S-a reîntors în Buzău, locul unde, de altfel a și copilărit, și duce o viață modestă, dar care, se pare, îl definește și îl împlinește.

Laurentiu Cazan

 

 

Vizibil îmbătrânit și cu câteva kilograme în plus, Laurențiu Cazan, cel care a fost clasificat drept prima vedetă autentică din România care s-a impus pe piața muzicală occidentală după Revoluție, refuză să mai apară în emisiuni de divertisment deoarece le consideră decadente și nu dorește să-și asocieze imaginea cu noua generație de artiști.

Laurentiu Cazan

În schimb, preferă să cânte din când în când în pub-uri de calitate și pe la diferite cenacluri, ultimele sale apariții fiind la finele anului trecut, la postul național de televiziune.

Laurențiu Cazan nu a fost niciodată căsătorit, însă a fost considerat un adevărat Don Juan în tinerețe, acesta trăind o poveste e de dragoste intensă cu Marina Voica, pe vremea când el avea 24 de ani și artista 47 de ani.

Laurentiu Cazan

Cuceririle sale sunt, însă, mult mai multe, și nu de puține ori a ținut primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale, majoritatea clandestine. Cu ani în urmă s-a zvonit în presă că acesta ar avea doi copii, o fată și un băiat, făcuți cu femei diferite, pe care, însă artistul nu a dorit să-i recunoască. Conform Libertatea, Laurențiu Cazan locuiește într-un apartament dintr-un bloc modest din Buzău, alături de partenera sa, de profesie economistă.

Laurentiu Cazan

Laurențiu Cazan a debutat în anul 1982 cu piesa “Uita tristetea”, iar în 1991 s-a stabilit în Olanda, decizie de moment, deoarece câțiva ani mai târziu s-a reântors în țară. Ultimul său album, “Și iarăși voi zbura“, a fost lansat în 2003.

Citește și – Ce face și cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de la dispariția din televiziune

Citește și – Este de nerecunoscut! Cum arată Cristian Tabără acum și cu ce se ocupă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter